Hestene på Maurud

Loica Vd Bisshop er en Belgisk varmblods hoppe etter Plot Blue født 2011. Hun er plassert tom CNC** (gamle CNC*). Hun er en meget fremover hest men høflig velridd og veloppdragen hest. Tar de fleste utfordringer på strak hov fra snørekjøring til ridehestgalopp på Øvrevoll.

Maurud`s Beautiful Creature kalt Beauty til vanlig er en norsk varmblodshoppe etter Cabachon født 2013. Hun har startet 80 cm feltritt og er stadig under utdanning men har vært sent igang pga noen melketenner. Hun er en utrolig sosial hest som beveger seg som en ballettdanser og gjerne vil stå oppå deg.

Maurud`s Spirit er en foredlet oldenburger vallak født i 2006. Han er eid av Hanne Guåker og er hele stallens spilloppmaker. Født med ADHD men snill i ridesammenheng.

Maurud`s Wolverin er en blanding av sportsponni/welsh/oldenburger etter Maurud`s Lord født 2013 Fin kategori 1 ponni med både talent for sprang og dressur. Mangler en ponnirytter som kan starte henne i stevner men har mye potensiale.


Maurud`s Phoenix hoppe født 2019 etter Maurud`s Wolverin og Maurud`s Ted


Maurud`s Touch me not Hingst født 2019 etter Loca VD Bisshop og Contendro

Finettes Alice kalt FIA Shetlandshoppe født 1999 Lang karriere som trav og galopp ponni fortsatt sprek og rask.

Maurud`s Rocketman hingst født 2019 under Maurud`s Beautiful creature og Maurud`s unexpected

Arthur minishetlandsvallak født 1998 er en riktig gentleman for de aller minste

Maurud`s Lord sportsponni/oldenburger kategori 2 ponni født 2008. Denne ponnien ble norgesmester i feltritt 2016, sølv NM feltritt 2015, Startet nordisk 2015, 2016 og EM 2016 med feilfritt terreng. Han er en liten ferrari.

Erasmus vallak født 2015 foreløpig galopphest men snill og grei.